Zorginstellingen

Zorginstellingen

Catalyse Business Consultants werkt voor cliënten in geheel Nederland en daarbuiten als katalysator in complexe vraagstukken. Adviseurs van Catalyse werken met cliënten en partners om rechtstreeks naar de kern van het probleem te gaan, het probleem in al zijn aspecten te zien als eenheid en vinden oplossingen die even onverwacht als mooi zijn. Onze cliënten zijn organisaties die snel en organisatiebreed moeten veranderen en waar er geen ruimte is voor trial en error en in omvang niet geheel op eigen kracht kunnen implementeren. Dan is gedegen advies van experts met de implementatiekracht die er nodig is gewenst. Naast uitgebreide ervaring in bedrijfsintegratie na fusie, methodische procesverbetering, klantrelatiemanagement en kennismanagement voor (inter)-nationale organisaties (165+ projecten) werken wij sinds 2005 vooral voor organisaties in de zorg.

Waar wij goed in zijn is om alle financiële ontwikkelingen in de zorg door te vertalen naar de juiste veranderingen op alle organisatieniveaus. Wij werken als een kruis over de organisatie heen waarbij we in de diepte de Bestuurlijke visie en prioriteiten in de uitvoering op de vloer op één lijn brengen en in de volle breedte alle ondersteunende afdelingen in dat proces weer op weten te lijnen rondom wat nodig is voor cliënten, medewerkers en organisatiebesturing. Alle ontwikkelingen in de zorg in de V&V, Intramuraal, Gehandicaptenzorg en deels GGZ tussen 2005-2014 hebben wij met Bestuur, management en ondernemingsraad van zorgorganisaties van visie tot op de vloer vormgegeven.

Catalyse Business Consultants werkt op haar projecten altijd uitgebreid samen met de medewerkers van de cliëntorganisaties. Voor grotere projecten doet Catalyse Business Consultants een beroep op senior adviseurs en adviseurs waar het al 2 tot 17 jaar mee samenwerkt. Voor projecten kan Catalyse naast het projectmanagement 20 senior adviseurs en adviseurs inzetten mocht u de verbeteringen snel willen opschalen voor de gehele organisatie.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in om teruggebeld te worden.