Probeer ons nu

Probeer Ons Nu

Pak de grote mogelijkheden voor verbetering met ons op. Als wij uw interesse gewekt hebben, laat ons dan kwalificeren voor het oplossen van de situatie. En als we beiden ervan zijn overtuigd dat we de know-how hebben om waarde toe te voegen zullen wij u helpen bij het proces om de nodige impulsen voor verandering in uw bedrijf te creëren.

Een onafhankelijke mening met diepgaande kennis van de zorg

Bel ons voor een onafhankelijke mening en om advies te krijgen over welke veranderingen er in hoog tempo aankomen en met welke diensten en organisatie zorginstellingen behouden kunnen blijven. Samen werken we aan een projectplan dat past op uw specifieke situatie met de business case en een duidelijke geïdentificeerde Return on Investment.

Zet elk idee om in gerichte actie en duidelijke besluitvorming

Pak met ons de discussie op om de besluitvorming te beïnvloeden in uw bedrijf of rondetafelgesprekken te organiseren met alle belangrijke spelers bij de politiek die betrokken zijn bij het nemen van de go / no go beslissing.

Ruime ervaring in proces- en programmamanagement

Wij hebben elk 15 jaar ervaring als projectleider, programmamanager en procesmanager, waarvan 8 jaar voortdurend inspelend op veranderingen in de AWBZ en de WMO. In het proces zijn wij altijd het aanspreekpunt ook voor alle betrokken deelnemers bij deze projecten: bestuurders, managers, stafafdelingen, ondernemingsraden, cliëntenraad en gemeente waar nodig. Daarnaast zijn wij gecertificeerd PRINCE2 Certified Project Manager van het British Office of Government Commerce.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr Siemen Jongedijk op telefoonnummer +088-2424000

Bel mij terug

Vul uw gegevens in om teruggebeld te worden.