CatalyseWie zijn wij

De hoogste vorm van bouwen is zonder afbraak

Als u snel en organisatiebreed moet veranderen is er geen ruimte voor trial en error en kunt u niet op eigen kracht implementeren. Dan wenst u gedegen advies van experts en de implementatiekracht die er nodig is. Wij gaan rechtstreeks naar de kern van het probleem, zien het probleem in al zijn aspecten als eenheid en vinden oplossingen die even onverwacht als mooi zijn. Het resultaat is een organisatie die betere en goedkopere zorg voor klanten levert, op alle fronten sterk staat, waar slimmere beslissingen genomen worden en winst een gezond rendement betekent.

2013-2015 Eerste hulp bij zwevend overheidsbeleid om de zorg politiek onafhankelijk te organiseren

Politieke partijen geven zorgverzekeraars, gemeenten en zorgaanbieders twee of drie jaar de kans om de samenwerking in de wijk in de praktijk op te zetten. Wij richten ons op strategie en de concrete implementatie daarvan op alle niveaus en werken nauw samen met de klant. Ons uiteindelijke doel is om zichtbare verbeterde werksituaties te realiseren die doen wat ze moeten doen: Betere en goedkopere zorg voor klanten, betere leveringsbetrouwbaarheid, sterkere besluitvorming en hogere winsten.

Vertrouwd adviseur voor vernieuwing en blijvende financiële verbeteringen in de gezondheidszorg

Catalyse werkt als vertrouwd adviseur al jaren met bestuurders, managers en ondernemingsraden in de gezondheidszorg om verbeteringen voor én met u in uw organisatie te realiseren. Wij zijn professionals op senior niveau met minimaal 14 jaar professionele consultancy ervaring met jaren ervaring bij BIG4 adviesbureaus. Catalyse adviseert organisaties over bedrijfsmatige, functionele en procesverbeteringen die de omzet verbeteren, kosten reduceren en risico's elimineren terwijl de interne kennis en expertise versterkt wordt.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in om teruggebeld te worden.